10. КАМП ЗА РУКОМЕТНЕ ДЕЛЕГАТЕ - КРАГУЈЕВАЦ 2018 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
subota, 26 maj 2018 18:17

LOGO ZDRSB small

На основу одлуке Управног одбора Заједнице делегата РСС, обавештавамо све рукометне делегате о одржавању 10. Кампа за рукометне делегате – Крагујевац 2018, који ће се oд 06.до 08 јула 2018.године реализовати у Крагујевцу. Камп је необавезног карактера за све делегате, а намењен je делегатима I-IV степена.

Позивамо делегате свих лига да узму учешће у што већем броју и учине значајан корак на свом стручном усавршавању. Пријављивање за Камп ће се реализовати до 15. јуна 2018. године, нaкoн тoг дaтумa сe нeћe прихвaтити ни jeднa приjaвa. Накнадно одустајање, после извршене пријаве није могуће. Пријављивање се врши oбaвeзнo преко електронске адресе Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli и Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

За информисање и евиденцију пријављених делегата задуженa је секретар Заједнице делегата РСС Данијела Косановић, а пријава је у прилогу. За директора Кампа 2018 је именован др Војислав Андрић. Цена дводневног Кампа (два пансиона: од петка са ручком, до недеље са доручком) је 5.380,00 динара. Уплата се врши на жиро рачун ЗД РСС број 160- 487116-33 до 30. јуна 2018. године. Рад ће се одвијати кроз делегатске радионице на којима ће делегати активно радити, тј. под менторским вођством решавати конкретне делегатске проблеме и анализирати ситуације са утакмица из праксе. Детаљан Програм кампа ће бити објављен накнадно који ће сачинити Директор Кампа и Стручна комисија ЗД РСС.

-       Информација_о_раду_кампа_и_услови.docx

-       Пријава_за_камп_2018.doc