Aktuelno Delegati
IZMENA IHF PRAVILA RUKOMETNE IGRE (2016) Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
četvrtak, 23 jun 2016 11:24

LOGO ZDRSB small Međunarodna Rukometna Federacija (IHF) donela je odluku o izmenama Pravila rukometne igre, koje stupaju na snagu 1. jula 2016. godine.

Izmene Pravila rukometne igre možete preuzeti na sledećem linku.

Izmene-IHF-Pravila-igre-2016.pdf

 

 
ODRŽANA REDOVNA IZBORNA SEDNICA SKUPŠTINE ZD RSB Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
četvrtak, 28 april 2016 08:35
LOGO ZDRSB small Dana 27.04.2016. godine, u prostorijama Hotela Dom, ulica Kralja Milutina 54, sa početkom u 17:00 časova, održana je redovna izborna   sednica Skupštine Zajednice delegata Rukometnog Saveza Beograda.
Sednici su pored članova Skupštine ZD RSB prisustvovali Predsednik Skupštine Rukometnog Saveza Beograda g-din Petar Eror, generalni sekretar RSB g-din Svetozar Stanković i Predsednik Skupštine ZD RSS g-din Zoran Černoh, koji su se pre početka sednice obratili prisutnima. Tom prilikom su istakli zadovoljstvo urađenim u periodu od vanrednih izbora do sada, posebno omasovljenjem Zajednice i uspostavljanjem bolje i konkretnije komunikacije i saradnje, kako sa RSB, tako i sa ZD RSS. Takođe, istakli su da nas sve čeka puno, veoma ozbiljnog i odgovornog posla u narednom periodu, te da se računa na ZD RSB da pruži svoj puni doprinos. Svako od gostiju je poželeo uspešan i srećan rad, kako na sednici tako i u budućnosti.
 
Nakon uvodnog izlaganja Predsednika Skupštine ZD RSB g-dina Zorana Petrovića, i izbora radnog predsedništva, verifikacione, kandidacione komisije, dva overivača Zapisnika i zapisničara počelo se sa radom.
 
Rad se odvijao u skladu sa tačkama dnevnog reda, a odluke su donošene javnim glasanjem (dizanjem ruke) u skladu sa Poslovnikom, većinom od ukupnog broja članova Skupštine.
 
- Za Predsednika Skupštine ZD RSB izabran je Mirko Stepanović;
 
- Nadzorni odbor ZD RSB u narednom sazivu činiće Stana Vuković (Predsednik), Slavica Velinov (član), Ana Živanović (član);
 
- Za Predsednika Upravnog odbora ZD RSB izabrana je Milena Delić;
 
- Na predlog mandatara u Upravni odbor ZD RSB izabrani su još Svetlana Obućina (podpredsednik), Boris Ivanović (član), Predrag Janković (član), Ranko Martinović (član).
 
Redovna izborna sednica Skupštine ZD RSB je uspešno završena u 19:00 časova, nakon čega je održana konstitutivna sednica Upravnog odbora ZD RSB u novom sazivu. Na ovoj sednici su ustanovljeni prioriteni zadaci UO ZD RSB koje je potrebno uraditi u najkraćem mogućem periodu, i dogovorena je dinamika rada u narednom periodu.
 
REDOVNA IZBORNA SEDNICA SKUPŠTINE ZD RSB Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
četvrtak, 21 april 2016 13:45
LOGO ZDRSB small  Redovna izborna sednica Zajednice delegata Rukometnog Saveza Beograda sazvana je za sredu,
  27.04.2016. godine. Poziv sa dnevnim redom i radni materijal za Skupštinu biće dostavljen članovima
  elektronskim putem.
 
 
8. KAMP ZA RUKOMETNE DELEGATE - KRAGUJEVAC 2016 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
sreda, 06 april 2016 07:24
LOGO ZDRSB small Na osnovu odluke UO ZD RSS sa 30. elektronske sednice održane 02.04.2016. godine, obaveštavaju se svi rukometni delegati o održavanju 8. Kampa za rukometne delegate - Kragujevac 2016, koji će se realizovati u periodu od 08. - 10.07.2016. godine u Kragujevcu.
Kamp je fakultativnog karaktera za sve delegate, a namenjen je delegatima od I - IV stepena. Pozivamo delegate svih liga da uzmu učešće u što većem broju i učine značajan korak na svom stručnom usavršavanju.
Prijavljivanje za Kamp će se realizovati do 30.05.2016. godine, nakon tog datuma se neće prihvatiti nijedna prijava. Naknadno odustajanje, posle izvršene prijave nije moguće. Prijavljivanje se vrši obavezno preko elektronske adrese  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Takođe, prijave obavezno poslati i na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Za informisanje i evidenciju prijavljenih delegata zadužena je sekretar ZD RSS Danijela Kosanović, a prijava je u prilogu.
Cena dvodnevnog Kampa (dva pansiona: od petka sa ručkom, do nedelje sa doručkom) je 5.240,00 dinara. Uplata se vrši na žiro račun ZD RSS broj 355 – 1132985 – 53  do 01.06.2016. godine.
Kao i prethodnih godina, Kamp se odvija u saradnji sa ZSiK RSS koja je nosilac organizacije. Rad će se odvijati delimično zajednički a delimično kroz delegatske radionice na kojima će delegati aktivno raditi, tj. pod mentorskim vođstvom rešavati konkretne delegatske probleme i analizirati situacije sa utakmica iz prakse.
 
Detaljan Program i satnica kampa biće objavljeni naknadno.

- Informacija_KAMP_2016_.pdf

- PRIJAVA_ZA_KAMP_2016.doc

UO Zajednice delegata RSS

              Predsednik            

         dr Ivan Mnadić, s.r.

 

 
DRAGE DAME SREĆAN VAM 8. MART Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
ponedeljak, 07 mart 2016 21:53

srecan 8 mart

 
<< Početak < 1 2 3 4 6 8 9 10 > Kraj >>

Strana 6 od 17