Aktuelno Delegati
ODLAGANJE REDOVNE IZBORNE SEDNICE SKUPŠTINE ZD RSB Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 01 mart 2016 11:51
LOGO ZDRSB small

  Iako je bila sazvana za 28.02.2016. godine, redovna izborna sednica Skupštine ZD RSB je odložena.

  O datumu, vremenu i mestu održavanja članovi ZD RSB će biti na vreme obavešteni.

 
  Skupština ZD RSB

  Predsednik

  Zoran Petrović

 
ODRŽAN ZIMSKI SEMINAR DELEGATA Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 01 mart 2016 11:21

altNa osnovu Odluke UO ZD RSS o organizaciji i realizaciji seminara delegata pred početak prolećnog dela takmičarske 2015/16.godine, u nedelju 28.02.2016.godine u prostorijama SPC "Slodes" održan je zimski seminar delegata regionalne grupe "Centar", a u saradnji sa ZSiK Regionalne grupe "Centar".

Seminar su otvorili i prisutne pozdravili predsednik UO ZSiK RSB Zoran Tijanić i član Komisije za stručno usavršavanje delegata UO ZD RSS Vojislav Andrić.

Nakon uvodnog dela prisutnim delegatima, sudijama i kontrolorima, obratili su se komesari za sudijska pitanja rukometnih liga regiona "Centar" (Z. Tijanić, V. Antić, D. Đorđević, I. Eškenazi), kako bi dali ocenu jesenjeg dela sezone i ukazali na segmente koje je potrebno popraviti u prolećnom delu. Tom prilikom je od strane predsednika UO ZSiK RSB pohvaljeno volontersko angažovanje delegata ZD RSB na utakmicama LMK-a, sa zaključkom da doprinosi unapređenju funkcionisanja i organizacije ovog takmičenja.

Posle komesara za sudijska pitanja prisutnima se obratio direktor Prve i Druge rukometne lige "Centar", gospodin Predrag Jušković, koji je istakao zadovoljstvo saradnjom sa službenim licima na regionu "Centar" u proteklom periodu, ali i ukazao na određene konkretne stvari za koje se očekuje da budu unapređene u narednom periodu kada je u pitanju rad svih službenih lica na utakmicama liga na regionu "Centar".

Delegati regionalne grupe "Centar", su rad nastavili odvojeno od sudija i kontrolora, i tom prilikom je pokrenuta svojevrsna interaktivna radionica na temu "Neke karakteristične problemske situacije u vršenju funkcije delegata", radionicu je vodio gospodin Vojislav Andrić. Posle radionice vodio se razgovor sa prisutnim delegatima o strategiji razvoja RSS i delegatskoj problematici u okviru te strategije.

Seminar je završen polaganjem inicijalnog testa za delegata, koji su polagala tri potencijalna nova člana, i uspešno položili. U nastavku su Rezultati testa polaganja. REZULTATI_TESTA.doc

 
IZBORNA SKUPŠTINA ZAJEDNICE DELEGATA RUKOMETNOG SAVEZA BEOGRADA Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
četvrtak, 18 februar 2016 20:06
LOGO ZDRSB small  Redovna izborna sednica Zajednice delegata Rukometnog Saveza Beograda sazvana je za nedelju,
  28.02.2016. godine. Poziv sa dnevnim redom i radni materijal za Skupštinu biće dostavljen članovima
  elektronskim putem.
 
    
 
ZIMSKI SEMINAR ZA DELEGATE II, III i IV STEPENA Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
subota, 13 februar 2016 01:15

 

Na predlog Komisije za stručno usavršavanje delegata UO ZD RSS, a na osnovu ovlašćenja iz člana 14. stav1. tačka 3. i 4. Pravilnika zajednice delegata RSS, Upravni odbor ZD RSS je na svojoj 28. sednici održanoj 05. januara 2016. godine,jednoglasno usvojio Odluku o organizaciji i realizaciji seminara delegata pred početak prolećnog dela takmičarske 2015/16 godine i to:
 
 
Ovim putem još jednom podsećamo sve delegate da na seminar ponesu potpisani novi Upitnik za delegate.
 
 
 
NOVOGODIŠNJI KOKTEL Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
ponedeljak, 28 decembar 2015 21:26

images

 
 Pozivamo sve članove ZD RSB na novogodišnji koktel koji će se u organizaciji naših rukometnih  prijatelja i kolega iz ZSiK RSB održati 30.12.2015. godine sa početkom u 19:30 časova, u SPC  "SLODES".
 
<< Početak < 1 2 3 4 5 7 9 10 > Kraj >>

Strana 7 od 17