ODRŽAN REDOVNI JESENJI SEMINAR ZA DELEGATE 2, 3 I 4 STEPENA Štampa
Delegati - Aktuelno Delegati
nedelja, 04 septembar 2016 22:36
LOGO ZDRSB smallU skladu sa odlukom Upravnog odbora ZD RSS sa 31. sednice, održane 08.07.2016. godine, u saradnj sa ZSiK RSB, organizovan je i uspešno  realizovan redovni jesenji seminar delegata drugog, trećeg i četvrtog stepena takmičenja, pred početak takmičarske 2016/2017 godine.
Seminar je održan u prostorijama SPC "Slodes", i odvijao se prema već utvrđenom planu i programu rada.
Delegatske radionice je vodio član Komisije za stručno usavršavanje delegata dr Vojislav Andrić, koji je na kraju seminara govorio na temu "Jedan pogled na ulogu delegata u rukometnom sportu", a vezano za aktuelnu situaciju i u skladu sa Strategijom razvoja rukometnog sporta u Srbiji 2016 - 2020, čiji je i autor.
 
 
Na delegatskim radionicama obrađene su sledeće teme:
1. Kontrola klupa i zone za zamenu igrača - prezenter Predsednica UO ZD RSB Milena Delić; 
2. Neka EHF iskustva u vršenju dužnosti delegata - prezenter član UO ZD RSB Svetlana Obućina;
3. Tehnički sastanak (pristup i značaj) - prezenter član UO ZD RSB Boris Ivanović;
4. Rad delegata za zapisničkim stolom - prezenter delegat Super B lige Saša Pavlović.
 
U toku seminara delegati su imali priliku da čuju predavanja Predsednika UO ZSiK RSB Zorana Tijanića, kao i člana Komisije za praćenje suđenja Vlade Pendića o izmenama i dopunama Međunarodnih pravila rukometne igre. Kao i da čuju izveštaj pomoćnika direktora za sudijska pitanja PRLM Centar Zorana Tijanića, za sezonu 2015/2016.
  
Delegati sa regiona Centar su u toku seminara polagali testove a rezultate možete pogledati na sledećem linku РЕЗУЛТАТИ_ТЕСТИРАЊА_ЦЕНТАР__04.09.2016.pdf