ODRŽAN ZIMSKI SEMINAR DELEGATA Štampa
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 01 mart 2016 11:21

altNa osnovu Odluke UO ZD RSS o organizaciji i realizaciji seminara delegata pred početak prolećnog dela takmičarske 2015/16.godine, u nedelju 28.02.2016.godine u prostorijama SPC "Slodes" održan je zimski seminar delegata regionalne grupe "Centar", a u saradnji sa ZSiK Regionalne grupe "Centar".

Seminar su otvorili i prisutne pozdravili predsednik UO ZSiK RSB Zoran Tijanić i član Komisije za stručno usavršavanje delegata UO ZD RSS Vojislav Andrić.

Nakon uvodnog dela prisutnim delegatima, sudijama i kontrolorima, obratili su se komesari za sudijska pitanja rukometnih liga regiona "Centar" (Z. Tijanić, V. Antić, D. Đorđević, I. Eškenazi), kako bi dali ocenu jesenjeg dela sezone i ukazali na segmente koje je potrebno popraviti u prolećnom delu. Tom prilikom je od strane predsednika UO ZSiK RSB pohvaljeno volontersko angažovanje delegata ZD RSB na utakmicama LMK-a, sa zaključkom da doprinosi unapređenju funkcionisanja i organizacije ovog takmičenja.

Posle komesara za sudijska pitanja prisutnima se obratio direktor Prve i Druge rukometne lige "Centar", gospodin Predrag Jušković, koji je istakao zadovoljstvo saradnjom sa službenim licima na regionu "Centar" u proteklom periodu, ali i ukazao na određene konkretne stvari za koje se očekuje da budu unapređene u narednom periodu kada je u pitanju rad svih službenih lica na utakmicama liga na regionu "Centar".

Delegati regionalne grupe "Centar", su rad nastavili odvojeno od sudija i kontrolora, i tom prilikom je pokrenuta svojevrsna interaktivna radionica na temu "Neke karakteristične problemske situacije u vršenju funkcije delegata", radionicu je vodio gospodin Vojislav Andrić. Posle radionice vodio se razgovor sa prisutnim delegatima o strategiji razvoja RSS i delegatskoj problematici u okviru te strategije.

Seminar je završen polaganjem inicijalnog testa za delegata, koji su polagala tri potencijalna nova člana, i uspešno položili. U nastavku su Rezultati testa polaganja. REZULTATI_TESTA.doc