ZAVRŠEN KAMP - KRAGUJEVAC 2017 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 18 jul 2017 11:24
LOGO ZDRSB smallProteklog vikenda (14.07. - 16.07.2017) u predivnom ambijentu hotelskog kompleksa "Šumarice" odražan je Kamp za rukometne delegate, edukativnog karaktera. I ove godine Kamp je organizovan u saradnji sa ZSiK RSS, kao nosiocem organizacije.
U okviru radnog dela kampa, delegati su imali prilike da čuju predavanja na sledeće teme:
1. Saradnja i komunikacija sudija i zapisničkog stola - Zoran Černoh;
2. Izmene Pravila igre 2016 - Živan Stakić;
3. Pasivna igra - Živan Stakić.
 
Pored toga delegatima je pružena mogućnost da se upoznaju i uzmu aktivno učešće u video testovima iz Pravila igre koje su za ovu priliku pripremili članovi ZSiK RSS Miroslav Janković, Slobodan Višekruna i Milan Rakić.
 
Takođe, na delegatskim radionicama učesnici kampa su prezentovali različite teme vezane za rad delegata na rukometnim utakmicama.
 
Kamp - Kragujevac 2017 je pored radno - edukativnog imao i svečani karakter obzirom da je 15.07.2017. godine u prostorijama hotela "Šumarice" održana Osnivačka Skupština Zajednice delegata Rukometnog Saveza Srbije, a u skladu sa odredbama novog Zakona o sportu. Članovima Skupštine ZD RSS obratio se i v.d Generalnog sekretara RSS Aleksandar Petrović, koji je tom prilikom istakao dobar rad ZD RSS u prethodnom periodu i poželeo još više uspeha u radu u narednom. Tom prilikom je izabrano i novo rukovodstvo ZD RSS:
- Nebojša Vidanović - predsednik Skupštine ZD RSS;
- Zoran Černoh - predsednik UO ZD RSS.
 
Zajednica delegata Rukometnog Saveza Beograda je i ovog puta bila najbrojnija sa jedanaest članova, dok je u okviru delegatskih radionica Svetlana Obućina, delegat ZD RSB i EHF održala zanimljivu prezentaciju na temu saradnje delegata sa trenerima i klupama.
 
delegati 2017