Minut ćutanja za nastradale u Japanu Štampa El. pošta
Savez - Aktuelno
petak, 18 mart 2011 13:47

molitva_za_japanMinistarstvo omladine i sporta Vlade Republike Srbije saopštilo je da izražava duboko žaljenje zbog tragičnih događaja koji su pogodili Japan. Kako je sportska saradnja naše zemlje i Japana oduvek bila na visokom nivou, Ministarstvo omladine i sporta Vlade Republike Srbije smatra da bi nacionalni sportski savezi trebali da izraze naše poštovanje prema žrtvama ovih nemilih događaja minutom ćutanja na svim zvaničnim takmičenjima koja organizuju u narednih sedam dana.

 

Rukometni savez Srbije, moli sve klubove, učesnike u sistemu takmičenja Rukometnog saveza Srbije, da minutom ćutanja na utakmicama koje se organizuju u narednih sedam dana izraze naše poštovanje prema žrtvama u Japanu.

Najavu o minutu ćutanja dužan je da uputi delegat putem razglasa, a svi prisutni su dužni da ustanu kako bi se dostojanstveno obeležilo odavanje pošte nastradalima u Japanu.

Zvanično saopštenje Ministarstva za sport i omladinu možete videti na sledećem linku: Preporuka nacionalnim sportskim savezima da minutom ćutanja izraze poštu žrtvama tragičnih događaja u Japanu.

Rukometni savez Srbije