Novogodišnji koktel Štampa El. pošta
Savez - Aktuelno
nedelja, 27 decembar 2015 23:31

 

Tradicionalno okupljanje rukometaša i državnih reprezentativaca Srbije održano je u svečanoj sali hotela "Slodes" u Rakovici. Na novogodišnjem druženju, pored organizatora, bili su prisutni predstavnici klubova, predstavnici Zajednica trenera, delegata i sudija i kontrolora, Rukometno saveza Beograda, kao i predstavnici ekipa koje učestvuju na ovogodišnem Trofeju Beograd 2015.

Gostima se prvi obratio predsednik Rukometnog saveza Beograda, gospodin Eror, koji se osvrnuo na ovogodišnji rad saveza i koji je svima poželeo uspešnu narednu godinu. Nakon gospodina Erora, uz vedar osmeh i nesalomiv duh, prisutnima se obratio predsednik Udruženja državnih reprezentativaca, gospodin Savić. Kratak osvrt i uspešnu novu godinu poželeo je i generalni sekretar saveza, gospodin Stanković, koji je iskoristio priliku da uruči specijalno priznanje bivšoj rukometnoj reprezentativki Srbije, gospođi Medved, za doprinos i zahvalnost na popularizaciji sportske manifestacije "Trofej Beograda".

Novogodišnjem koktelu su prisustvovali i predstavnici Rukometnog saveza Srbije, Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, predstavnici medija, predsednik GO Rakovica gospodin Vladan Kocić kao i gospodin Sertić, ministar Privrede Republike Srbije.

novogodisnji koktel 2015 velika

Kompanije-sponzori koktela Tikveš, Grenki list licenciranje, Voda Voda i Zlatiborac su se pobrinuli da ugođaj bude potpun, pa su gosti imali priliku da uživaju u dobroj hrani i piću. Dobroj atmosferi je doprineo i bogat muzički program, te sa sigurnošću možemo reći da je večerašnji koktel bio užitak za sva čula.

Kada smo sumirali utiske, uspešna godina je za nama a sa osmehom očekujemo Novu, nadamo se još bolju i uspešniju!
Želimo Vam srećnu Novu 2016. godinu, uz obećanje da ćemo ovo druženje ponoviti i naredne godine.

Slike sa Koktela možete videti na zvaničnoj Facebook strani saveza.