"Pinki" u Zemunu domaćin 11. memorijalnog rukometnog turnira Štampa El. pošta
Savez - Aktuelno
sreda, 27 april 2016 23:43

memorijal dusanSećanje na Dušana

Sportsko poslovni centar „Pinki“ u Zemunu, u subotu 30. aprila 2016. godine biće u znaku rukometa! U organizaciji omladinskog rukometnog kluba „Zemun“, jedanaesti put održaće se „Memorijalni turnir Dušan Jajčanin“, u znak sećanja na preminulog mladog rukometaša. Svake godine, porodica, bivši saigrači i ljubitelji rukometa okupe se na ovoj manifestaciji u znak sećanja na Dušana.

Na turniru učestvuju dečaci uzrasta 1998. godište i mlađi. U prvoj polufinalnoj utakmici od 14,50 sastaju se MRK. „Crvena zvezda – ORK. „Zemun“, a u drugoj od 15,40 RK. „Partizan“ – RK. „Rakovica“. Duel za treće mesto na programu je u 16,40 sati, a finale od 17,30 časova.

Pobedniku turnira pripašće prelazni pehar, a ostalim učesnicima prigodni pokloni u vidu pehara, lopti, majica i zahvalnica. Organizatori turnira veliku zahvalnost duguju Rukometnom savezu Srbije i Beograda, Zajednici sudija i kontrolora Beograda, Koka koli, firmi „Svit Kolina“ d.o.o. iz Beograda, Fakultetu za sport „Union“, firmama „Bio zrnce“ d.o.o. Užice i „Ko se pita“ d.o.o. Beograd, bez čije pomoći ovaj turnir ne bi bio uspešno organizovan.