RK RAKOVICA: Šest decenija za nezaborav Štampa El. pošta
Savez - Aktuelno
petak, 27 decembar 2019 21:23

RKRakovica6decenija mRakovica je u petak bila u znaku rukometa. Slavilo se 60 godina postojanja kluba, a svečanosti su prisustvovali svi bivši igrači i igračice, treneri i svi koji su za ovih šest decenija učestvovali u uspesima. Legendarni trener Milorad Radmilović obratio se prisutnima i podsetio na sve one ljude koji su entuzijazam utkali u šezdesetogodišnju istoriju.

"Želim da se zahvalim svima i da pomenem neke ljude koji su važni za bitisanje našeg kluba. Trenerima Miletu Stefanoviću, Nikoli Vučiniću, Slobodanu Čičanoviću, Gradimiru Petroviću, profesoru Zoranu Vladevitu, Nikoli Ćatinu, Slobodanu Stefanoviću i Draganu Radojeviću. Takođe velika zahvalnost i predsednicima, sekretarima kluba i doktorima koji su bili deo naše Rakovice."

RKRakovica6decenija

Na svečanosti su dodeljene povelje i priznanja koje je uručio sadašnji predsednik Novica Barjaktarović. Laureati su: Milosav Miličković, državni sekretar u MUP-u, Vladan Кocić, predsednik opštine Rakovica, Miloš Petrović, direktor Poslovnog centra Rakovica, Stana Vuković, Gabrijela Martinović, Maja Antić, Nataša Janković, Vićentije Mršević, Vladimir Кarijuk, Đorđe Кaraklajić, Bratislav Obućina i Milorad Radmilović. Zahvalnice su dobili i prijatelji RS Srbije, RS Beograda, Zajednica sudija i kontrolora RSB, zajednica trenera RSB, Zoran Lazarević, Rade Alavanja, Mile Malešević, Nikola Ćatin, Žare Кrešić, Vita Arsenijević, Vladan Marković, Miroslav Gak, doktor Đorđe Stojić, Duško Marković i Novica Barjaktarović. U ime nagrađenih zahvalio se legenda kluba Đorđe Кaraklajić. Rakovica se trenutno takmiči u Prvog ligi Cetnar. S. Vuković