Aktuelno
REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA ZSiK RSB Štampa El. pošta
ponedeljak, 16 decembar 2019 00:08

ZSiK RSB MALAPoštovani članovi Zajednice sudija i kontrolora RSB, obaveštavamo vas da se redovna (izveštajna) godišnja Skupština održava u nedelju, 22. decembra 2019. godine, sa početkom od 9,30 časova u hotelu "M".

Poziv sa dnevnim redom dostavljen je članovima elektronskom poštom.

 

 
REDOVNA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA ZSiK RSB Štampa El. pošta
petak, 13 decembar 2019 21:04

ZSiK RSB MALARedovna (četrnaesta) sednica Upravnog odbora Zajednice sudija i kontrolora RSB biće održana u nedelju, 15. decembra 2019. godine, sa početkom od 11 časova u hotelu "M".

Poziv sa dnevnim redom dostavljen je članovima putem elektronske pošte.

 
DELEGIRANJE LMK I DLMR RSB Štampa El. pošta
četvrtak, 12 decembar 2019 13:24

ZSiK RSB MALAObjavljeno je delegiranje službenih lica za utakmice Lige mlađih kategorija i Dečije lige

DEČACI

DEVOJČICE

DLMR

 
REDOVNI ZIMSKI SEMINARI SUDIJA I KONTROLORA SVIH LIGA Štampa El. pošta
sreda, 11 decembar 2019 12:00

zsik m 840x320 89977

Upravni odbor ZSiK RSS je, na XXII redovnoj sednici održanoj 15.10.2019. godine, odnosno na elektronskoj sednici od 27.11.2019. godine doneo odluku o redovnim zimskim seminarima sudija i kontrolora svih stepena takmičenja:

REDOVNI ZIMSKI SEMINAR PRVOG STEPENA TAKMIČENJA (A lista) promenjen prvobitno utvrđen termin 

– Datum održavanja: 26. januar 2020. godine, NEDELJA
– Mesto održavanja: BEOGRAD, Hotel M + sportska hala Banjica
– Ispitna komisija: Slobodan Višekruna (predsednik), Milan Rakić, Zoran Tijanić, Miroslav Janković, Marton Fabijan (članovi), administrator seminara: Ivan Kolavčić, tehnički saradnik: Darko Stefanović 
 

REDOVNI ZIMSKI SEMINAR PRVOG STEPENA TAKMIČENJA (B lista)

– Datum održavanja: 8. februar 2020. godine, SUBOTA
– Mesto održavanja: BEOGRAD, Hotel M + sportska hala Banjica
– Ispitna komisija: Slobodan Višekruna (predsednik), Milan Rakić, Zoran Tijanić, Miroslav Janković, Marton Fabijan (članovi), administrator seminara: Darko Stefanović, tehnički saradnik: Ivan Kolavčić

 

REGIONALNI ZIMSKI SEMINAR GRUPE CENTAR

– Datum održavanja: 23. februar 2020. godine, NEDELJA
– Mesto održavanja: BEOGRAD, Hotel M + sportska hala Banjica
– Ispitna komisija: Zoran Tijanić (predsednik), Miroslav Janković, Zoran Đuričić (članovi), administrator seminara: Darko Stefanović, tehnički saradnik: Ivan Kolavčić

 

Na seminarima će se izvršiti provera fizičke pripremljenosti (shuttle run test). Sudije su u obavezi da prilikom dolaska na seminar dostave lekarska uverenja izdata od strane lekara specijaliste sportske medicine. (Obrazac lekarskog uverenja može se preuzeti u odeljku Dokumenta / Obrasci)

Sudije i kontrolori koji ne mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u odnosu na osnovnu listu na kojoj se nalaze, mogu tu obavezu ispuniti na drugom regionalnom seminaru. Pisani dokaz o sprečenosti učestvovanja na pripadajućem regionalnom seminaru dostavlja se nadležnom predsedniku ispitne komisije (Marton Fabijan, Zoran Tijanić, Milan Rakić), najkasnije do 10/02/2020. Sudije i kontrolori koji ne mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u Vrbasu i Beogradu, mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u Kraljevu, dok sudije i kontrolori koji ne mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u Kraljevu mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u Beogradu. Seminaru sudija i kontrolora Super lige mogu da prisustvuju samo sudije i kontrolori koji se nalaze na osnovnoj listi prvog stepena takmičenja (ipak, sudije B liste Super lige ne mogu da učestvuju u grupi u kojoj učestvuju sudije A liste Super lige).

Godišnji odmori i slični privatni planovi nisu razlog za opravdavanje izostanka sa seminara.

 
TROFEJ BEOGRADA 2019. Štampa El. pošta
petak, 06 decembar 2019 00:40

ZSiK RSB MALAPozivaju se sudije svih stepena takmičenja da se prijave i uzmu učešće na međunarodnom rukometnom turniru TROFEJ BEOGRADA 2019. koji će se odigrati u periodu od 27. do 29. decembra 2019. godine u Beogradu, u osam sportskih dvorana, u uzrasnim kategorijama 2001, 2003, 2005, 2007. (devojčice i dečaci).

Prijava se vrši na službeni e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  do nedelje, 15. decembra 2019. godine.

 

 
<< Početak < 1 2 3 4 5 6 7 8 10 > Kraj >>

Strana 10 od 31