Aktuelno
DELEGIRANJE LMK I DLMR RSB Štampa El. pošta
četvrtak, 12 decembar 2019 13:24

ZSiK RSB MALAObjavljeno je delegiranje službenih lica za utakmice Lige mlađih kategorija i Dečije lige

DEČACI

DEVOJČICE

DLMR

 
REDOVNI ZIMSKI SEMINARI SUDIJA I KONTROLORA SVIH LIGA Štampa El. pošta
sreda, 11 decembar 2019 12:00

zsik m 840x320 89977

Upravni odbor ZSiK RSS je, na XXII redovnoj sednici održanoj 15.10.2019. godine, odnosno na elektronskoj sednici od 27.11.2019. godine doneo odluku o redovnim zimskim seminarima sudija i kontrolora svih stepena takmičenja:

REDOVNI ZIMSKI SEMINAR PRVOG STEPENA TAKMIČENJA (A lista) promenjen prvobitno utvrđen termin 

– Datum održavanja: 26. januar 2020. godine, NEDELJA
– Mesto održavanja: BEOGRAD, Hotel M + sportska hala Banjica
– Ispitna komisija: Slobodan Višekruna (predsednik), Milan Rakić, Zoran Tijanić, Miroslav Janković, Marton Fabijan (članovi), administrator seminara: Ivan Kolavčić, tehnički saradnik: Darko Stefanović 
 

REDOVNI ZIMSKI SEMINAR PRVOG STEPENA TAKMIČENJA (B lista)

– Datum održavanja: 8. februar 2020. godine, SUBOTA
– Mesto održavanja: BEOGRAD, Hotel M + sportska hala Banjica
– Ispitna komisija: Slobodan Višekruna (predsednik), Milan Rakić, Zoran Tijanić, Miroslav Janković, Marton Fabijan (članovi), administrator seminara: Darko Stefanović, tehnički saradnik: Ivan Kolavčić

 

REGIONALNI ZIMSKI SEMINAR GRUPE CENTAR

– Datum održavanja: 23. februar 2020. godine, NEDELJA
– Mesto održavanja: BEOGRAD, Hotel M + sportska hala Banjica
– Ispitna komisija: Zoran Tijanić (predsednik), Miroslav Janković, Zoran Đuričić (članovi), administrator seminara: Darko Stefanović, tehnički saradnik: Ivan Kolavčić

 

Na seminarima će se izvršiti provera fizičke pripremljenosti (shuttle run test). Sudije su u obavezi da prilikom dolaska na seminar dostave lekarska uverenja izdata od strane lekara specijaliste sportske medicine. (Obrazac lekarskog uverenja može se preuzeti u odeljku Dokumenta / Obrasci)

Sudije i kontrolori koji ne mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u odnosu na osnovnu listu na kojoj se nalaze, mogu tu obavezu ispuniti na drugom regionalnom seminaru. Pisani dokaz o sprečenosti učestvovanja na pripadajućem regionalnom seminaru dostavlja se nadležnom predsedniku ispitne komisije (Marton Fabijan, Zoran Tijanić, Milan Rakić), najkasnije do 10/02/2020. Sudije i kontrolori koji ne mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u Vrbasu i Beogradu, mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u Kraljevu, dok sudije i kontrolori koji ne mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u Kraljevu mogu da prisustvuju regionalnom seminaru u Beogradu. Seminaru sudija i kontrolora Super lige mogu da prisustvuju samo sudije i kontrolori koji se nalaze na osnovnoj listi prvog stepena takmičenja (ipak, sudije B liste Super lige ne mogu da učestvuju u grupi u kojoj učestvuju sudije A liste Super lige).

Godišnji odmori i slični privatni planovi nisu razlog za opravdavanje izostanka sa seminara.

 
TROFEJ BEOGRADA 2019. Štampa El. pošta
petak, 06 decembar 2019 00:40

ZSiK RSB MALAPozivaju se sudije svih stepena takmičenja da se prijave i uzmu učešće na međunarodnom rukometnom turniru TROFEJ BEOGRADA 2019. koji će se odigrati u periodu od 27. do 29. decembra 2019. godine u Beogradu, u osam sportskih dvorana, u uzrasnim kategorijama 2001, 2003, 2005, 2007. (devojčice i dečaci).

Prijava se vrši na službeni e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  do nedelje, 15. decembra 2019. godine.

 

 
DELEGIRANJE LMK RSB Štampa El. pošta
četvrtak, 05 decembar 2019 15:30

ZSiK RSB MALAObjavljeno je delegiranje za utamice Lige mlađih kategorija

DEČACI IZMENA DELEGIRANJA

DEVOJČICE

 
DELEGIRANJE "SRBIJA OPEN 2019" Štampa El. pošta
četvrtak, 05 decembar 2019 12:49

Capture c50fcObjavljeno je delegiranje za utakmice turnira "Srbija Open 2019"

Pozivaju se sve sudije sa viših stepena takmičenja da uzmu učešće na ovom događaju koji se održava u čast 70 godina Rukometnog saveza Srbije.

 

DELEGIRANJE

 
<< Početak < 1 2 3 4 5 6 7 9 > Kraj >>

Strana 9 od 30