Komentar 4. kola PRLM "Centar" - Bratislav Obućina Štampa El. pošta
Takmicenja - Trofej Beograda
nedelja, 14 oktobar 2012 22:25

Svoje utiske o rezultatima četvrtog kola PRLM "Centar", izneo je trener RK Obilić, Bratislav Obućina.

Bratislav Obućina

Kako komentarišete rezultate utakmica 4. kola PRLM "Centar"?
RK SC Voždovac 2012 - RK Mladost
"U derbi meču donjeg dela tabele zaslužena pobeda mlade ekipe SC Voždovac 2012 koji su uspeli u samom finišu utakmice da preokrenu rezultat i osvoje dva veoma važna boda u borbi za opstanak".
RK Morava - RK Sinđelić
"Očekivana pobeda domaće ekipe s' obzirom na kvalitet koji poseduje i na činjenicu da su igrali na domaćem bunjištu".
RK Novi Beograd - RK Smederevo
"Zaslužena pobeda domaće ekipe nad mladom, poletnom, ali neiskusnom ekipom Smedereva."
RK Loznica - RK Radnički
"U još jednom derbiju donjeg dela tabele zaslužena pobeda domaće ekipe koja je angažovanom igrom i uz pomoć verne publike osvojila takođe značajne bodove u borbi za opstanak."
RK Obilić - RK Požarevac
"Lepa, dinamična i neizvesna utakmica do samog kraja. Individualni kvalitet je bio na strani gostiju, ali je moja ekipa pokazala ogromnu borbenost, veliko zalaganje i pružila svoj maksimum tako da smo zasluženo pobedili ekipu koja važi za jednog od favorita za osvajanje jednog od prva dva mesta u Ligi".
RK Primus - RK Bask Soko
"Očekivana pobeda Sokolova koji su i ovom utakmicom pokazali da su jedna od najkvalitetnijih ekipa u Ligi."

Kako vidite igru Vaše ekipe u prva 4 kola?
"Prezadovoljan sam kako bodovnim saldom tako i igrom moje ekipe. Moju ekipu krasi velika borbenost, maksimalno zalaganje i izuzetno drugarstvo koje po rečima članova uprave koji su dugo godina u ovom klubu nije viđeno do ove takmičarske sezone. Pokušaćemo da i u narednom periodu zadržimo postojeću formu, mada će to biti izuzetno teško jer 4-5 ekipa po individualnom kvalitetu svojih igrača su bolje od nas ali ćemo taj nedostatak nadoknaditi borbenošću i maksimalnim zalaganjem svakog igrača."

Kako ocenjujete dosadašnji tok Lige?
"Ekipa Obilića i Novog Beograda predstavljaju pozitivno iznenađenje u prva četiri kola u odnosu na individualni kvalitet igrača. U Ligi postoji 4-5 ekipa koje će se boriti za sam vrh tabele, ali će moja ekipe kao i ekipa Novog Beograda mnogima pomrsiti konce.
Funkcionisanje Lige je odlično. Veoma sam zadovoljan kvalitetom suđenja na utakmicama moje ekipe kao i na ostalim utakmicama koje sam imao prilike da pogledam. Zvaničan sajt Lige funkcioniše fenomenalno i pruža nam obilje pravih informacija u pravom trenutku" zaključio je prvi strateg RK Obilić, gospodin Obućina.