Komentar 5. kola PRLM "Centar" - Lakić Nenad Štampa El. pošta
Takmicenja - Trofej Beograda
nedelja, 21 oktobar 2012 21:05

Svoje utiske o rezultatima petog kola PRLM "Centar", izneo je trener RK Sinđelić, gospodin Lakić Nenad.

lakicnenad_komentarvelika

Kako komentarišete rezultate utakmica 5. kola?
RK Smederevo - RK SC Voždovac 2012
"U susretu dve mlade ekipe iznenađujuća pobeda gostiju. Odlučile su nijanse ko će doći do veoma važnih bodova u borbi za opstanak."
RK Mladost - RK Morava
"Očekivana pobeda domaćina koji je sigurno glavni kandidat za ulazak u Mini Ligu iz koje se stiče mogućnost ulaska u najviši stepen takmičenja, Super Ligu Srbije."
RK Sinđelić - RK Primus
"Veoma teška utakmica u kojoj smo se mi bolje snašli. U veoma izjednačenoj utakmici presudila je veća borbenost i bolja fizička priprema mojih igrača."
RK Radnički - RK Novi Beograd
"Ovom pobedom Novi Beograd je pokazao da, iako u svom sastavu ima dosta mladih igrača, će biti jedan od kandidata za osvajanje jednog od dva mesta koje vodi u baraž."
RK Požarevac - RK Loznica
"Još jedan od kandidata za najviši plasman pokazao je ubedljivom pobedom da se neće lako odreći borbe za prvo mesto. Iznenađenje je možda malo visoka razlika u golovima sa kojom je domaćin dobio ovu utakmicu."
RK Bask Soko - RK Obilić
"Derbi dve ekipe iz samog vrha Lige protekao je u dinamičnoj i kvalitetnoj igri obe ekipe. Nakon stečene prednosti od 7 golova razlike Sokolovi su se opustili i dozvolili Vitezovima da nekoliko puta ugroze sigurno vođstvo domaćih. U ključnim trenucima gosti su činili tehničke geške tako da je pobeda domaćih zaslužena."


Kako ocenjujete dosadašnji tok prvenstva?
"Liga je ujednačena i mnogo jača u odnosu na prošlu godinu što i nije čudo uzimajući u obzir sastave ekipa. Bilo je dosta izjednačenih utakmica tako da je skoro 80 posto mečeva završeno pobedom jedne od ekipa sa jednim ili dva gola razlike.

Kako vidite igru Vaše ekipe u prva 4 kola?
"Zadovoljan sam igrom i učinkom moje ekipe. Još uvek igramo promenljivo, ali se nadam da ćemo u drugom delu prvenstva ustaliti formu. Naš cilj je jedno od mesta u sredini tabele."

Kakva je Vaša ocena funkcionisanja Lige?
"Mišljenja sam kao i dosadašnji komentatori odigranih utakmica da Liga funkcioniše na najvišem nivou. Sve utakmice su ispraćene maksimalno, kako blagovremenim izveštajima tako i video fajlovima, photostory galerijom koje su ove izveštaje veoma obogatili. Nemam nikakve zamerke na suđenje na utakmicama moje ekipe i nadam se da će tako ostati i do kraja takmičenja." - zaključuje Lakić.