"Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost" Štampa El. pošta
Takmicenja - Trofej Beograda
petak, 30 novembar 2012 18:00

Rukometni savez Srbije i Evropska rukometna federacija u saradnji sa Rukometnim savezom Beograda organizovaće u beogradskoj hali "Sport Eko" manifestaciju pod sloganom "Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost".

sa_rukometnom_loptom_u_zdraviju_buducnost

U okviru svečanog događaja najuspešnijim ekipama mlađih kategorija sa prvenstava Srbije, kao i klubovima lošijeg materijalnog stanja biće podeljeno 1500 rukometnih lopti koje je donirala Evropska rukometna federacija. Specijalni gosti biće Žan Brio,predsednik Evropske rukometne federacije, kao i Alisa Marić, ministarka omladine i sporta Republike Srbije.

U ulozi voditelja pojaviće se Ivan Ivanović, dok će u muzičkom delu učestvovati Nikola Čuturilo i deca koja će izvesti obe verzije himne Evropskog prvenstva.

U sportskom delu učestvovaće bivši rukometni asovi, osvajači medalja na Olimpijadi, Svetskim i Evropskim prvenstvima, poput Svetlane Kitićm Dragice Đurić, Nenada Peruničića, kao i aktuelni reprezentativci muške seniorske reprezentacije.

Specijalni gosti na manifestaciji biće ženska seniorska reprezentacija Srbije kojoj će na svojstven način mladi sportisti poželeti puno uspeha na predstojećem Evropskom šampionatu.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da prisustvuju ovoj manifestaciji. U okviru manifestacije biće organizovana i prodaja karata za prvi krug takmičenja uz popust od 50%.