Aktuelno Delegati
SREĆNI BOŽIĆNI I NOVOGODIŠNJI PRAZNICI Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
ponedeljak, 31 decembar 2018 12:38

Happy Holidays

 
PRELIMINARNE RANG LISTE DELEGATA 2017/18 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 24 jul 2018 14:06
LOGO ZDRSB smallUO ZD RSS je na svojoj 11. sednici usvojio preliminarne rang liste delegata za sezonu 2017/18.
U skladu sa poglavljem VII tačka 3. Kriterijuma za formiranje lista delegata za rukometna takmičenja pojedinačni pisani prigovor na preliminarnu rang listu delegata može se uputiti Komisiji za liste UO ZD RSS na zvaničnu E-mail adresu  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  i Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  
 
 
ПРОГРАМ 10. КАМПА - КРАГУЈЕВАЦ 2018 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
ponedeljak, 02 jul 2018 07:43
LOGO ZDRSB smallКако је и било најављено, Стручна комисија ЗД РСС у сарадњи са директором Кампа 2018, др. Војиславом Андрићем је припремила Програм активности и рада током кампа. У складу са потребама за квалитетну реализацију и на основу одлуке Управног одбора Заједнице делегата РСС, 10. Камп – Крагујевац 2018,  се одржава oд 06.до 08 јула 2018.године у Хотелу Зеленгора у центру града, како би се обезбедили најквалитетнији услови за рад учесника , али и били обезбеђени најбољи услови за смештај. Подсећамо да је почетак рада у вечерњим часовима, како би сви учесници пристигли на време без одсуствовања са посла.
Наравно у складу са традицијом је предвиђено дружење делегата на заједничкој вечери.
Директор Кампа 2018                                Председник Стручне комисије
                                                                                  ЗД РСС
Др Војислав Андрић                                          Небојша Видановић
 
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЗД РСС Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
subota, 23 jun 2018 23:08

 

LOGO ZDRSB smallУ просторијама Рукометног Савеза Србије, 23.06.2018. године одржана је редовна – програмска Скупштина Заједнице делегата Рукометног Савеза Србије, са следећим дневним редом:

      1.      Отварање Скупштине и избор радних тела;

      2.      Разматрање и усвајање Пословника о раду Скупштине;

      3.      Усвајање Записника са оснивачке Скупштине одржане 15.07.2017. године;

      4.      Разматрање и усвајање Извештаја о раду Управног одбора ЗД РСС за 2017. годину;

      5.      Извештај Надзорног одбора ЗД РСС за период 28.08.2017. – 31.12.2017.;

      6.      Разматрање и усвајање Извештаја о финансијском пословању ЗД РСС (28.08.2017. – 31.12.2017.);

      7.      Разматрање и усвајање Програма рада за 2018. годину;

      8.      Разматрање и усвајање Дисциплинског правилника;

      9.      Разматрање и усвајање Кодекса понашања;

     10.  Разматрање и усвајање Правилника о додели признања и награда;

     11.  Текућа питања.

Седници Скупштине ЗД РСС су поред чланова присуствовали и уважени гости, председник УО РСС г-дин Божидар Ђурковић, в.д. генералног секретара РСС г-дин Мазлам Џемаилоски и председник УО ЗСиК РСС г-дин Зоран Станојевић. На самом почетку, члановима Скупштине обратио се председник УО РСС г-дин Божидар Ђурковић, који је том приликом истакао веома коректну сарадњу са ЗД РСС, без икаквих пролема, и пружио пуну подршку Заједници делегата РСС у даљем раду, са жељом да се настави са континуитетом унапређивања међусобних односа, а у циљу унапређења и побољшања стања у рукометном спорту. У току рада члановима Скупштине се у неколико наврата, по тачкама дневног реда обраћао и председник УО ЗД РСС г-дин Зоран Чернох, који је истакао задовољство до сада урађеним у претходном периоду, указао на циљеве за наредни период и посебно истакао висок ниво квалитета, као и значај сарадње ЗД РСС који има са РСС и ЗСиК РСС, те да ће се и у наредном периоду наставити са унапређивањем исте. Те да су неки од најзначајнијих циљева у наредном периоду, омасовљење Заједнице, као и константан рад на унапређењу квалитета рада, знања и обучености чланства, а у сврху доприноса побољшању рукометног спорта у Србији. У оквиру задње тачке дневног реда, присутнима се обратио и председник УО ЗСиК РСС г-дин Зоран Станојевић, који је изразио задовољство досадашњом сарадњом ове две струковне организације, и пожелео пуно успеха у раду у будућности, изрекавши став ЗСиК РСС и његов лично, да је рука подршке и помоћи ка ЗД РСС у сваком смислу, увек испружена. По завршетку Скупштине, у просторијама РСС организован је пригодан коктел за присутне чланове и госте.

 

 
10. КАМП ЗА РУКОМЕТНЕ ДЕЛЕГАТЕ - КРАГУЈЕВАЦ 2018 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
subota, 26 maj 2018 18:17

LOGO ZDRSB small

На основу одлуке Управног одбора Заједнице делегата РСС, обавештавамо све рукометне делегате о одржавању 10. Кампа за рукометне делегате – Крагујевац 2018, који ће се oд 06.до 08 јула 2018.године реализовати у Крагујевцу. Камп је необавезног карактера за све делегате, а намењен je делегатима I-IV степена.

Позивамо делегате свих лига да узму учешће у што већем броју и учине значајан корак на свом стручном усавршавању. Пријављивање за Камп ће се реализовати до 15. јуна 2018. године, нaкoн тoг дaтумa сe нeћe прихвaтити ни jeднa приjaвa. Накнадно одустајање, после извршене пријаве није могуће. Пријављивање се врши oбaвeзнo преко електронске адресе Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli и Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

За информисање и евиденцију пријављених делегата задуженa је секретар Заједнице делегата РСС Данијела Косановић, а пријава је у прилогу. За директора Кампа 2018 је именован др Војислав Андрић. Цена дводневног Кампа (два пансиона: од петка са ручком, до недеље са доручком) је 5.380,00 динара. Уплата се врши на жиро рачун ЗД РСС број 160- 487116-33 до 30. јуна 2018. године. Рад ће се одвијати кроз делегатске радионице на којима ће делегати активно радити, тј. под менторским вођством решавати конкретне делегатске проблеме и анализирати ситуације са утакмица из праксе. Детаљан Програм кампа ће бити објављен накнадно који ће сачинити Директор Кампа и Стручна комисија ЗД РСС.

-       Информација_о_раду_кампа_и_услови.docx

-       Пријава_за_камп_2018.doc

 
<< < 2 4 5 6 7 8 9 10 > Kraj >>

Strana 2 od 18