Aktuelno Delegati
KAMP ZA DELEGATE - KRAGUJEVAC 2017 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 11 april 2017 15:19

LOGO ZDRSB small

Na osnovu odluke UO ZD RSS, obaveštavamo sve rukometne delegate o održavanju 9. Kampa za rukometne delegate - Kragujevac 2017, koji će se od 14. do 16. jula 2017. godine realizovati u Kragujevcu.

Kamp je neobaveznog karaktera za sve delegate, a namenjen je delegatima od I - IV stepena. Prijavljivanje za Kamp će se realizovati do 30.05.2017. godine, nakon tog datuma se neće prihvatati ni jedna prijava. Naknadno odustajanje, posle izvršene prijave nije moguće. Prijavljivanje se vrši obavezno putem elektronske adrese   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli   Takođe, prijave obavezno poslati i na mail  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  Za informisanje i evidenciju prijavljenih delegata zadužena je sekretar ZD RSS Danijela Kosanović, a prijava je u prilogu.

Cena dvodnevnog Kampa (dva pansiona: od petka sa ručkom, do nedelje sa doručkom) je 5.240,00 dinara. Uplata se vrši na žiro račun ZD RSS broj  355 – 1132985 – 53  do 01.07.2017. godine.

Kao i prethodnih godina, Kamp se odvija u saradnji sa ZSiK RSS koja je nosilac organizacije. Rad će se odvijati delimično zajednički a delimično kroz delegatske radionice na kojima će delegati aktivno raditi, tj. pod mentorskim vođstvom rešavati konkretne probleme i analizirati situacije sa utakmica iz prakse. 

Detaljan Program Kampa biće objavljen naknadno.

Informacija_KAMP_2017_.pdf

PRIJAVA_ZA_KAMP.doc 

 
PREDLOG NOVOG STATUTA ZD RSS Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 11 april 2017 15:04
LOGO ZDRSB smallUpravni odbor ZD RSS je na svoj 7. redovnoj sednici usvojio Predlog Novog Statuta ZD RSS. 
Predlog Statuta se stavlja na javnu raspravu do 10.05.2017. godine. Sve eventualne predloge, primedbe ili sugestije,
dostaviti na e-mail ZD RSS Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
 
 
NOVI KATALOG PITANJA ZA POLAGANJE TESTOVA ZA DELEGATE Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 11 april 2017 15:01
LOGO ZDRSB smallU prilogu teksta se nalazi nov izmenjen Katalog pitanja Zajednice delegata RSS. Počev od letnjeg seminara pitanja iz ovog kataloga će se koristiti prilikom testiranja delegata.
 
 
ODRŽAN PROLEĆNI SEMINAR DELEGATA 2., 3. I 4. STEPENA TAKMIČENJA - GRUPA CENTAR Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
nedelja, 26 februar 2017 23:26
LOGO ZDRSB smallU Beogradu, u prostorijama SPC "Slodes", 26.02.2017. godine, održan je redovni prolećni seminar delegata grupe "Centar".
Seminar je realizovan u saradnji, i uz tehničku podršku ZSiK RSB. Pre zvaničnog otvaranja seminara, svi prisutni učesnici minutom ćutanja su odala poštu trojici istaknutih rukometnih delatnika koji su preminuli tokom prethodne nedelje.
 
Nakon otvaranja i pozdravnih reči predsednika UO ZSiK RSB Zorana Tijanića i člana UO RSS i Komisije za stručno usavršavanje UO ZD RSS Vojislava Andrića, pristupilo se radu prema predviđenom programu. Na predlog Komisije za dodelu priznanja i nagrada UO ZD RSS a na osnovu odluke UO ZD RSS dugogodišnjim članovima ZD RSS koji su završili svoje aktivne delegatske karijere dodeljene su "PLAKETE - za višegodišnji doprinos u radu i razvoju ZD RSS".
 
Plakete su dodeljene, Milanu Filipoviću, Nenadu Vasiljeviću, dok će Zoranu Petroviću biti dodeljena naknadno.
 
seminar slodes feb 2017
 
Na početku seminara prisutnim delegatima obratio se direktor PRL i DRL - Centar Predrag Jušković, koji je tom prilikom pozitivno ocenio rad delegata grupe Centar u jesenjem delu prvenstva, u okviru takmičenja kojim rukovodi. Istakao je i određene tehničke nedostatke koje je potrebno popraviti u prolećnom delu kako bi se zadržao i unapredio dostignuti nivo kvaliteta sproveđenja redovnih prvenstvenih takmičenja na regionu Centar.
 
Nakon izveštaja direktora liga, članovi delegati sa liste Super B Rukometne Lige Srbije su obradili dve teme od značaja za rad delegata:
- Saša Pavlović - "Članska karta";
- Boris Ivanović - "Saradnja sudija i delegata".
 
U drugom delu seminara delegati su radili zajedno sa sudijama i kontrolorima, i tom prilikom su predstavljene, takođe aktuelne teme značajne u vršenju funkcije službenog lica na RPT RSS, i to:
- Vlada Pendić - "Izmene pravila igre - dodatna pojašnjenja";
- Marko Boričić - "Preporuke IHF za primenu pravila igre".
 
Pomoćnici direktora za sudijska pitanja sa svih liga na regionu Centar, predstavili su svoje Izveštaje za jesenji deo sezone, nakon čega je seminar za delegate zvanično završen.
 
IN MEMORIAM SLAVKO MILJANOVIĆ (28.01.1958 - 22.02.2017.) Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
četvrtak, 23 februar 2017 09:01

U Beogradu je, iznenada u 60. godini života preminuo Slavko Miljanović, dugogodišnji istaknuti rukometni radnik, sudija i kontrolor.

Telegrame saučešća možete slati na adresu: Porodica Miljanović, Solunskih boraca 28, Beograd.
 
Komemoracija će se održati u subotu, 25.02.2017. godine u 11,30 časova, u Beogradu u prostorijama Rukometnog Saveza Srbije (Tošin bunar 272).
Sahrana je istog dana u 14,30 na groblju Orlovača u Beogradu. Izjave saučešća porodici od 13,30 do 14,30 časova u kapeli groblja.
 
 
<< Početak < 1 2 4 6 7 8 9 10 > Kraj >>

Strana 4 od 18