Aktuelno Delegati
PRELIMINARNE LISTE DELEGATA ZA SEZONU 2015/2016 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
ponedeljak, 11 jul 2016 13:57
LOGO ZDRSB smallDana 08.07.2016. godine, Komisija za liste ZD RSS dostavila je UO ZD RSS predlog preliminarnih rang lista ZD RSS.
UO ZD RSS je u skladu sa poglavljem IX. tačka 3. Kriterijuma za formiranje lista delegata za rukometna takmičenja, na svojoj sednici održanoj istog datuma usvojio preliminarne rang liste ZD RSS za takmičarsku 2015/2016 godinu.
Rangiranje delegata ZD RSS možete pogledati u sledećem dokumentu PRELMINARNE_LISTE__DELEGATA_RSS__za_sezonu__2015-2016.pdf
 
A detaljnije se možete informisati na sledećem linku http://rss.org.rs/#sudijedelegati/delegati/vesti
 
 
ZAVRŠEN 8. KAMP ZA RUKOMETNE DELEGATE - KRAGUJEVAC 2016 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
ponedeljak, 11 jul 2016 13:44
LOGO ZDRSB small Kao i prethodnih godina i ove je u periodu od 08.07. - 10.07.2016. godine održan 8. Kamp za rukometne delegate - Kragujevac 2016. U skladu sa dobrom praksom uspostavljenom prethodnih godina, i ovaj Kamp je organizovan u saradnji sa ZSiK RSS.
Rad se odvijao delom zajednički sa sudijama i kontrolorima, a delom samostalno u okviru delegatskih radionica. Kao glavna tema na Kampu, što u oficijalnom delu, što u neformalnim razgovorima između učesnika, bile su "Izmene Pravila rukometne igre (2016)" koje su stupile na snagu 01.07.2016. godine. Na sledećem linku možete pronaći detaljna razjašnjenja http://rsk.rs/wp-content/uploads/2016/06/Izmene-IHF-Pravila-igre-2016.pdf
Delegatske radionice su se ovog puta bazirale na interaktivnom pristupu, razmeni iskustava, aktivnom učešću u diskusijama svih prisutnih učesnika. Ovakav pristup je osmišljen od strane Stručne Komisije za usavršavanje delegata i naišao je na pozitivnu reakciju učesnika.
 
Na Kampu je učešće uzelo deset (10) članova Zajednice delegata Rukometnog Saveza Beograda
 
KAMP2016 1
 
SATNICA I PROGRAM KAMPA - KRAGUJEVAC 2016 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
nedelja, 26 jun 2016 18:17

LOGO ZDRSB small

 

 

 

 

 

 

Objavljen je Program_kampa_-_Kragujevac_2016.pdf

 
IZMENA IHF PRAVILA RUKOMETNE IGRE (2016) Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
četvrtak, 23 jun 2016 11:24

LOGO ZDRSB small Međunarodna Rukometna Federacija (IHF) donela je odluku o izmenama Pravila rukometne igre, koje stupaju na snagu 1. jula 2016. godine.

Izmene Pravila rukometne igre možete preuzeti na sledećem linku.

Izmene-IHF-Pravila-igre-2016.pdf

 

 
ODRŽANA REDOVNA IZBORNA SEDNICA SKUPŠTINE ZD RSB Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
četvrtak, 28 april 2016 08:35
LOGO ZDRSB small Dana 27.04.2016. godine, u prostorijama Hotela Dom, ulica Kralja Milutina 54, sa početkom u 17:00 časova, održana je redovna izborna   sednica Skupštine Zajednice delegata Rukometnog Saveza Beograda.
Sednici su pored članova Skupštine ZD RSB prisustvovali Predsednik Skupštine Rukometnog Saveza Beograda g-din Petar Eror, generalni sekretar RSB g-din Svetozar Stanković i Predsednik Skupštine ZD RSS g-din Zoran Černoh, koji su se pre početka sednice obratili prisutnima. Tom prilikom su istakli zadovoljstvo urađenim u periodu od vanrednih izbora do sada, posebno omasovljenjem Zajednice i uspostavljanjem bolje i konkretnije komunikacije i saradnje, kako sa RSB, tako i sa ZD RSS. Takođe, istakli su da nas sve čeka puno, veoma ozbiljnog i odgovornog posla u narednom periodu, te da se računa na ZD RSB da pruži svoj puni doprinos. Svako od gostiju je poželeo uspešan i srećan rad, kako na sednici tako i u budućnosti.
 
Nakon uvodnog izlaganja Predsednika Skupštine ZD RSB g-dina Zorana Petrovića, i izbora radnog predsedništva, verifikacione, kandidacione komisije, dva overivača Zapisnika i zapisničara počelo se sa radom.
 
Rad se odvijao u skladu sa tačkama dnevnog reda, a odluke su donošene javnim glasanjem (dizanjem ruke) u skladu sa Poslovnikom, većinom od ukupnog broja članova Skupštine.
 
- Za Predsednika Skupštine ZD RSB izabran je Mirko Stepanović;
 
- Nadzorni odbor ZD RSB u narednom sazivu činiće Stana Vuković (Predsednik), Slavica Velinov (član), Ana Živanović (član);
 
- Za Predsednika Upravnog odbora ZD RSB izabrana je Milena Delić;
 
- Na predlog mandatara u Upravni odbor ZD RSB izabrani su još Svetlana Obućina (podpredsednik), Boris Ivanović (član), Predrag Janković (član), Ranko Martinović (član).
 
Redovna izborna sednica Skupštine ZD RSB je uspešno završena u 19:00 časova, nakon čega je održana konstitutivna sednica Upravnog odbora ZD RSB u novom sazivu. Na ovoj sednici su ustanovljeni prioriteni zadaci UO ZD RSB koje je potrebno uraditi u najkraćem mogućem periodu, i dogovorena je dinamika rada u narednom periodu.
 
<< Početak < 1 2 3 4 6 8 9 10 > Kraj >>

Strana 6 od 18