Aktuelno Delegati
REDOVNA IZBORNA SEDNICA SKUPŠTINE ZD RSB Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
četvrtak, 21 april 2016 13:45
LOGO ZDRSB small  Redovna izborna sednica Zajednice delegata Rukometnog Saveza Beograda sazvana je za sredu,
  27.04.2016. godine. Poziv sa dnevnim redom i radni materijal za Skupštinu biće dostavljen članovima
  elektronskim putem.
 
 
8. KAMP ZA RUKOMETNE DELEGATE - KRAGUJEVAC 2016 Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
sreda, 06 april 2016 07:24
LOGO ZDRSB small Na osnovu odluke UO ZD RSS sa 30. elektronske sednice održane 02.04.2016. godine, obaveštavaju se svi rukometni delegati o održavanju 8. Kampa za rukometne delegate - Kragujevac 2016, koji će se realizovati u periodu od 08. - 10.07.2016. godine u Kragujevcu.
Kamp je fakultativnog karaktera za sve delegate, a namenjen je delegatima od I - IV stepena. Pozivamo delegate svih liga da uzmu učešće u što većem broju i učine značajan korak na svom stručnom usavršavanju.
Prijavljivanje za Kamp će se realizovati do 30.05.2016. godine, nakon tog datuma se neće prihvatiti nijedna prijava. Naknadno odustajanje, posle izvršene prijave nije moguće. Prijavljivanje se vrši obavezno preko elektronske adrese  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Takođe, prijave obavezno poslati i na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Za informisanje i evidenciju prijavljenih delegata zadužena je sekretar ZD RSS Danijela Kosanović, a prijava je u prilogu.
Cena dvodnevnog Kampa (dva pansiona: od petka sa ručkom, do nedelje sa doručkom) je 5.240,00 dinara. Uplata se vrši na žiro račun ZD RSS broj 355 – 1132985 – 53  do 01.06.2016. godine.
Kao i prethodnih godina, Kamp se odvija u saradnji sa ZSiK RSS koja je nosilac organizacije. Rad će se odvijati delimično zajednički a delimično kroz delegatske radionice na kojima će delegati aktivno raditi, tj. pod mentorskim vođstvom rešavati konkretne delegatske probleme i analizirati situacije sa utakmica iz prakse.
 
Detaljan Program i satnica kampa biće objavljeni naknadno.

- Informacija_KAMP_2016_.pdf

- PRIJAVA_ZA_KAMP_2016.doc

UO Zajednice delegata RSS

              Predsednik            

         dr Ivan Mnadić, s.r.

 

 
DRAGE DAME SREĆAN VAM 8. MART Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
ponedeljak, 07 mart 2016 21:53

srecan 8 mart

 
ODLAGANJE REDOVNE IZBORNE SEDNICE SKUPŠTINE ZD RSB Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 01 mart 2016 11:51
LOGO ZDRSB small

  Iako je bila sazvana za 28.02.2016. godine, redovna izborna sednica Skupštine ZD RSB je odložena.

  O datumu, vremenu i mestu održavanja članovi ZD RSB će biti na vreme obavešteni.

 
  Skupština ZD RSB

  Predsednik

  Zoran Petrović

 
ODRŽAN ZIMSKI SEMINAR DELEGATA Štampa El. pošta
Delegati - Aktuelno Delegati
utorak, 01 mart 2016 11:21

altNa osnovu Odluke UO ZD RSS o organizaciji i realizaciji seminara delegata pred početak prolećnog dela takmičarske 2015/16.godine, u nedelju 28.02.2016.godine u prostorijama SPC "Slodes" održan je zimski seminar delegata regionalne grupe "Centar", a u saradnji sa ZSiK Regionalne grupe "Centar".

Seminar su otvorili i prisutne pozdravili predsednik UO ZSiK RSB Zoran Tijanić i član Komisije za stručno usavršavanje delegata UO ZD RSS Vojislav Andrić.

Nakon uvodnog dela prisutnim delegatima, sudijama i kontrolorima, obratili su se komesari za sudijska pitanja rukometnih liga regiona "Centar" (Z. Tijanić, V. Antić, D. Đorđević, I. Eškenazi), kako bi dali ocenu jesenjeg dela sezone i ukazali na segmente koje je potrebno popraviti u prolećnom delu. Tom prilikom je od strane predsednika UO ZSiK RSB pohvaljeno volontersko angažovanje delegata ZD RSB na utakmicama LMK-a, sa zaključkom da doprinosi unapređenju funkcionisanja i organizacije ovog takmičenja.

Posle komesara za sudijska pitanja prisutnima se obratio direktor Prve i Druge rukometne lige "Centar", gospodin Predrag Jušković, koji je istakao zadovoljstvo saradnjom sa službenim licima na regionu "Centar" u proteklom periodu, ali i ukazao na određene konkretne stvari za koje se očekuje da budu unapređene u narednom periodu kada je u pitanju rad svih službenih lica na utakmicama liga na regionu "Centar".

Delegati regionalne grupe "Centar", su rad nastavili odvojeno od sudija i kontrolora, i tom prilikom je pokrenuta svojevrsna interaktivna radionica na temu "Neke karakteristične problemske situacije u vršenju funkcije delegata", radionicu je vodio gospodin Vojislav Andrić. Posle radionice vodio se razgovor sa prisutnim delegatima o strategiji razvoja RSS i delegatskoj problematici u okviru te strategije.

Seminar je završen polaganjem inicijalnog testa za delegata, koji su polagala tri potencijalna nova člana, i uspešno položili. U nastavku su Rezultati testa polaganja. REZULTATI_TESTA.doc

 
<< Početak < 1 2 3 4 5 7 9 10 > Kraj >>

Strana 7 od 18