"SPORTOM DO ZDRAVLJA,ZNANJEM DO USPEHA!" Štampa El. pošta
Savez - Aktuelno
subota, 06 mart 2010 14:26

Počela je realizacija akcije "SPORTOM DO ZDRAVLJA, ZNANJEM DO USPEHA!"  koja ima za cilj da upozna dečake i devojčice, učesnike Dečije lige u mini rukometu sa osnovnim radom na računarima i mogućnostima koje pružaju informacione tehnologije.

Akciju zajednički realizuju kompanija "List Computers" i Rukometni savez Beograda.

 

Veliko zanimanje i radoznalost kod dece je izazvao početak akcije "SPORTOM DO ZDRAVLJA, ZNANJEM DO USPEHA!" koju zajedno organizuju kompanija "List Computers" i Rukometni savez Beograda.

Učesnici Dečije lige u mini rukometu su postavljali brojna pitanja o radu na računarima na koja im je strpljivo odgovarao predstavnik kompanije "List Computers", gospodin Bojan Milenković.

Akcija "Sportom do zdravlja, znanjem do uspeha!" se nastavlja i u narednom kolu Dečije mini rukometne lige koja se održava 20. marta u hali "Slodes". Kompanija "List Computers" tada će predstaviti brojne mogućnosti koje pružaju informacione tehnologije sa neposrednim radom na računarima i davati besplatne savete zainteresovanima.

Prilog sa akcije moći ćete da vidite u narednoj emisiji "Rukomet PL+US" koja je na programu u četvrtak, 11. marta u 20:00 časova na televiziji "SOS kanal".