XXII Dečije lige mini rukometa Štampa El. pošta
Takmicenja - Trofej Beograda
sreda, 29 septembar 2010 01:35

U subotu, 02. oktobra 2010. godine počinju XXII Dečije lige u mini rukometu grada Beograda. Prvo kolo igra se u sali SC "Voždovac" na Banjici.

DLZnakUvod

Dečije lige u mini rukometu grada Beograda su zaštitni znak Rukometnog saveza Beograda. Ove godine tri starosne kategorije, dečaci i devojčice rođeni: 1998, 1999 i 2000. godine će se takmičiti u periodu od oktobra 2010. do juna 2011. godine. Preko 1200 dečaka i devojčica okupljenih u 65 ekipa krenuće u nove pobede.

Po preporuci psihologa koji rade sa mladima u sportu, takmičenje će se odvijati u dve dvorane radi različitih ambijenata i privikavanja dece na različite uslove. Rukometni savez Beograda opredelio se da ovogodišnje takmičenje organizuje u dvoranama SPC "Slodes" u Rakovici i SC "Voždovac" na Banjici.

Putem sajta i TV emisije "Rukomet PLUS" moći ćete  da pratiti sve rezultate odigranih utakmica, kao i tabele, raspored utakmica narednog kola kao i druge zanimljive informacije o takmičenju.

Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda pruža veliku podršku Rukometnom savezu Beograda u naporima da se što veći broj dece kroz klupske selekcije uključi u ovo takmičenje. Mladi beogradski rukometaši i rukometašice i ove sezone će imati priliku da se druže sa predstavnicima kompanije "List Computers" koje će u toku Dečije lige u mini rukometu  nastaviti  akciju "Sportom do zdravlja, znanjem do uspeha". Ova akcija se organizuje radi besplatne obuke mladih u radu sa računarima, ali i u pružanju stručnih saveta iz oblasti informacionih tehnologija.

Dečije lige u mini rukometu grada Beograda prepoznatljive su, kako u Srbiji, tako i šire.

icon Obaveza Klubova 

icon Raspred utakmica za 02. oktobar

icon Spisak za licenciranje

icon Pravila mini rukometa (full) icon Pravila mini rukometa (light)